Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei
Ochelari 3D VR realitate virtuala, EVM300, pentru toate tipurile de smartphone
Ochelari 3D VR realitate virtuala, EVM300, pentru toate tipurile de smartphone | Accesorii Smart
Esperanza
Detalii generale

Aveti libertatea de a privi o imagine 360°  din toate unghiurile ca si cum ai fi acolo. Libertatea de a viziona un film filmat 360°, adica la orice secventa poti sa intorci capul si sa vezi ce era in spatele cadrului,  in lateral, sus sau jos.  Libertatea sa intri intr-un joc si sa simti ca esti intr-adevar acolo.

Puteti descarca  jocuri si filme marcate VR din magazinul de aplicatii (App Store sau Google Play Store) sau Google Cardboard pe telefonul smartphone. iar ochelarii va vor duce rapid in lumea virtuala de 360 ​​°, descrisa mai sus.

In carcasa, in locasul special,  puteti fixa telefonul smartphone Android sau iOS cu orice  dimensiune a ecranului intre  3.5” si  6”. Datorita lentilelor asferice care nu distorsioneaza imaginea, veti avea sentimentul de naturalete si profunzime. Ajustarea celor doua sensuri permite reglarea individuala a dispozitivului la dimensiunea telefonului smartphone si distanta ochilor. Invesisul  de protectie din piele sintetica de inalta calitate si umplut cu spuma elastica asigura nu numai confort, ci si o buna potrivire a ochelarilor pe fata.

Ochelarii sunt dotati cu bretele  rezistente din elastic si pastreaza in conditii de siguranta ochelarii  pe cap. Capacul glisant permite utilizarea telefonului pe functiile de captare imagini video sau foto (necesara, in cazul jocurilor „realitate augmentata“).

Ochelarii au mici orificii pentru  ventilatie si fante pe laterale pentru posibilitatea de  a conecta casti si cablu de incarcare.

Date tehnice:

Diametru lentile asferice: Reglare de la 40mm pana la 10 mm;

Inaltimea maxima a telefonului: 160mm , latime minima/maxima: 60 mm - 80 mm, reglarea locasului prin clemeleglisante;

Greutate: 0,438 kg;

ATENTIE! Pentru a profita la maximum de efectele jocurilor si experienta VR, este recomandat sa se foloseasca smartphone-uri echipate cu senzor intern care sesizeaza miscarea pe 6 axe. (giroscop).

In stoc
Pret: 59 lei


Numele dvs
Adresa email
Comentariu
 
Alte Produse

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati