Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei
Casti stereo cu microfon de inalta fidelitate si control de volum pe fir pentru gamers, Condor albastru
Casti stereo cu microfon de inalta fidelitate si control de volum pe fir pentru gamers, Condor albastru | Accesorii Smart
Esperanza
Detalii generale

Castile sunt cu  banda de sustinere solida, de tip over-ear, care echilibreaza cele doua micro-difuzoare si poate fi reglata in asa fel incat sa se aseze perfect pe forma capului tau, asigurand deopotriva fixare eficienta si confort maxim la purtare. Pernele difuzoarelor nu preseaza  in mod neplacut sau dureros asupra urechilor,  sunt captusite pe  intreaga suprafata cu spuma moale, deci au  o circumferinta considerabila, pentru a evita  disconfortul la folosire.

Conexiunea: Mufa jack din material ultrasensibil pentru un contact perfect.

Preferintele cele mai populare ale utilizatorilor  ramane in prezent conexiunea realizata prin fir. Calitatea semnalului este constant aceeasi, iar alimentarea cu energie se face direct de la sistem, insemnand ca nu depinzi de perioada de autonomie a acumulatorilor, cum se intampla in cazul pieselor wireless.

Calitatea sunetului oferit: Frecventa intre 20Hz si 20000Hz .

Corespund   spectrului de frecventa  perceptibil de urechea umana, orice pereche de casti de gaming, indiferent pe ce dispozitiv le utilizezi, trebuie sa asigure acoperirea de frecventa intre 20Hz si 20KHz, valori ce includ joase medii si inalte totodata.

Dispun de ajustare a lungimii, astfel incat se adapteaza perfect.

Perne mari si confortabile  ce ofera etansare impotriva zgomotelor exterioare. Compatibile cu toate placile de sunet si dispozitivele audio.

Microfon: Frecventa 30-16000 Hz , filtru antimicrofonie

Se remarca microfonul incorporat si cablul cu butoane de control, de unde poti efectua setari rapide, pentru volum sau mute. Firul are o lungime de 2.00 m, asigurand distanta optima fata de sistemul pe care derulezi jocurile sau aparatul care reda muzica.

Sumar caracteristici:

Conectare cablu 2m, jack 3.5 mm

Microfon: frecventa 30- 16.000 hz, 58Db, filtru antimicrofonie

Casca: frecventa 20-20.000 hz, 105dB, 32Ω

In stoc
Pret: 49 lei


Numele dvs
Adresa email
Comentariu
 
Alte Produse

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati