Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei

Baterii Primare

Camelion baterii primare include baterii alkaline şi baterii clorură de zinc. Acestea sunt concepute pentru a fi de încredere, de lungă durată şi uşor de utilizat. Bateriile alkaline au putere de lungă durată, valabilitate excelenta şi sunt ideale pentru cele mai multe dispozitive de mare putere, cum ar fi CD playere, PDA-uri şi telecomenzi. Bateriile clorură de zinc sunt concepute in asa fel incat nu este posibila scurgerea lor, au un timp de depozitare şi durata de viaţă lunga şi furnizeaza energie pentru o gamă largă de dispozitive, cum ar fi lanterne, radio, casetetelecomenzi şi ceasuri. 

CR Lithium

Aparatele electronice mici necesita baterii si mai mici, iar cu bateriile Camelion Butoni Lithium tip CR aveti energie maxima in ambalaj mic. Sunt ideale pentru telecomenzi auto, mini calculatoare, aparate foto, dispozitive electronice, ceasuri, etc. Sunt usoare si confortabile; Au debit de energie continuu; Sunt usor de utilizat; Inglobeaza tehnologie de varf la standard inalte.

Citeste mai mult >>
Foto

Bateriile Foto Camelion ofera durabilitate si performanta. Aceste produse utilizeaza tehlologie lithium de inalta calitate special proiectate pentru aparate foto. Caracteristica aparte la Bateriile Foto Camelion este durata de depozitare de pana la 8 ani si gradul inalt de stocare a energiei.

Citeste mai mult >>
AG Alcaline

  Aparatele electronice mici necesita baterii si mai mici, iar cu bateriile Camelion Butoni Alkalini tip AG aveti energie maxima in ambalaj mic. Sunt ideale pentru mini calculatoare, ceasuri de mana, dispozitive electronice, jucarii, etc. Sunt usoare Au debit de energie continuu; Sunt usor de utilizat; Inglobeaza tehnologie de varf la standard inalte.                 &nbs

Citeste mai mult >>

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati