Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei

Incarcatoare

Incarcatoarele Camelion sunt proiectate pentru a satisface diferite situaţii şi nevoi.Sunt 4 tipuri de incarcatoare: Incarcatoare pentru telefoane mobile cu o arie larga de intrebuintare, mufele existente in pachet fiind compatibile cu majoritatea tipurilor de telefoane; Incarcatoare solare pentru excursiile tale in natura; Incarcatoare fara acumulatori; Incarcatoare cu acumulatori

Rapide

Oricine are nevoie de un incarcator care, in maxim 8 ore sa incarece majoritatea acumulatorilor existenti. Incarcatoarele Camelion Rapide reusesc sa faca acest lucru, fara a ignora optiuni importante ca LED indicator sau protectie a acumulatorilor. Recomandam folosirea acumulatorilor Camelion NiMH pentru obtinerea rezultatelor excelente ale incarcatoarelor Rapide.

Citeste mai mult >>
Ultra Rapide

Incarcatoarele Ultra rapide Camelion ofera totul in ceea ce priveste incarcarea rapida a acumulatorilor. In mai putin de 15 minute, poti reincepe sa-ti folosesti acumulatorii salvand timp si bani.

Citeste mai mult >>
Super Rapide

Incarcatoarele Camelion Super Rapide incarca majoritatea acumulatorilor in 1-4 ore. Ofera totodata multiple nivele de protectie si multe alte optiuni cum ar fii display LED, si adaptor de curent pentru diferite tari. Recomandam folosirea acumulatorilor NiMH Camelion, pentru obtinerea rezultatelor inscrise in tabelul de timp ce insoteste incarcatorul dumneavoastra

Citeste mai mult >>
Peste Noapte

Incarcatoarele Camelion peste Noapte sunt standard facute pentru uz in casa sau la birou. Unele sunt facute pentru incarcarea peste noapte a acumulatorilor dumneavoastra inclusiv in calatoriile de afaceri pe care le intreprindeti.

Citeste mai mult >>

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati