Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei

Livrare

    Livrarea se va face astfel:

a.  Livrarea comenzilori care depasesc 500 Lei (inclusiv TVA) se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati Urgent Curier, pe care o gasiti aici.

b. Pentru livrarile care nu depasesc suma de 500 Lei (inclusiv TVA), costul expeditiei va fi comunicat in momentul in care operatorii nostrii vor verifica telefonic comanda.

    Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Curierii S.C. Mentor Energy S.R.L. sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

    Deasemenea, ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

    Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

    Va rugam sa verificati produsele primite prin curierii S.C. Mentor Energy S.R.L. sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. Mentor Energy S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati