Livrarea GRATUITA pentru comenzi > 500 Lei

Cum platesc ?

     Dupa lansarea comenzi prin intermediul site-ului www.camelionbaterii.ro aceasta va fi procesata de catre operatorii firmei care va vor contacta prin e-mail/telefon pentru a va confirma disponibilitatea produselor si a va ghida spre configurarea finala a facturii proforme emise de compania noastra.      
     Dupa verificarea atenta a facturii proforme si acceptarea ei veti putea efectua plata prin urmatoarele modalitati:

Ordin de plata, CEC, mandat postal

     Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA de la orice Banca, CEC sau Oficiu Postal. Si in acest caz termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in cont. Mandatele postale au termen de derulare a transmiterii banilor foarte lung. Alegeti aceasta optiune cunoscand ca termenul de livrare poate fi prelungit pana la 30 de zile.
      Atentie !!! Este obligatoriu sa faceti plata cu aceleasi date de identificare (nume, adresa) cu care ati facut si comanda.
      Confirmarea platii se va trimite pe e-mail la adresa info@camelion.ro sau pe fax la 021.337.28.03. Platile se vor efectua folosind urmatoarele date:

S.C. Mentor Energy S.R.L.

C.U.I.:  RO31185626

Reg.Com : J40/1426/05.02.2013

Adresa:  B-dul Pieptanari nr.84, bl. P7, ap. 2, Sector 5, Bucuresti

Cont: RO26RNCB0278131185310001

Banca: Banca Comerciala Romana

Cash   

     Puteti achita in numerar la sediul firmei noastre cu conditia sa solicitati ridicarea produselor de la punctul nostru de lucru.

Ramburs

     Puteti achita produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat). Pentru a putea plati in sistemul Ramburs trebuie sa specificati la intocmirea facturii proforme persoanei din departamentul de vanzari care va va contacta cu detalii referitoare la livrare. Trebuie sa cunoasteti ca plata Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare. Aceste taxe pot fi vizionate pe pagina Livrare.

PRETURILE AFISATE INCLUD TVA ! Imaginile sunt cu titlu informativ, nu implica obligatii contractuale !

Cosul tau:

Cosul tau este gol!
TOTAL: 0 lei

Noutati